Sisustus kierrätystavaroilla

  • tehnyt
Sisustus kierrätystavaroilla

Vintage sisustustyyli on yhä suositumpi tapa sisustaa kotia. Se on paitsi ekologista, myös edullisempaa kuin uusilla tavaroilla sisustaminen. Lisäksi käytetyt tavarat ovat usein persoonallisempia kuin juuri kaupasta ostetut. Vintage on yhä useamman tavoittelema tyyli sisustaa. Sitä suosii nykyisin myös nuoremmatkin sisustajat. Moni sisustaakin juuri tällä tyylillä ensimmäiseen oman kotinsa ja samalla säästää mukavan summan. Kannattaakin siis kiertää ahkerasti kierrätyskeskuksia, sillä niistä löytää usein todellisia aarteita.

Kierrätys säästää luontoa ja kukkaroa

Sisustus kierrätystavaroilla on monen valinta siksi, että se on huomattavasti ekologisempi tapa sisustaa. Lisäksi vintage sisustustyyli on suosiossa myös taloudellisten sisustajien keskuudessa. Kierrättäen sisustaminen säästää luontoa ja tuottaa huomattavasti vähemmän jätettä kuin uusilla tavaroilla sisustaminen. Jotkin vanhat esineet saattavat olla hintaviakin, mutta suuri osa vanhoista esineistä lähtee ostajan mukaan pienellä summalla. Näin säästyy rahaa muuhunkin elämään, eikä opiskelijankaan budjetti ole niin tiukalla sisustamisen vuoksi. Voidaankin todeta, että jokaisella on mahdollisuus sisustaa kodistaan mieleisensä.